HAS Parti Aydın teşkilatından Anayasa anketi

HAS Parti Aydın İl Başkanı Ahmet Kürşat Uğur, yeni Anayasa ile ilgili eğilimleri tespit etmek amacıyla anket yapacaklarını söyledi.

HAS Parti Aydın İl Başkanı Ahmet Kürşat Uğur, yeni Anayasa ile ilgili eğilimleri tespit etmek amacıyla anket yapacaklarını söyledi.

Uğur, parti binası önünde yaptığı basın açıklamasında, Türkiye genelinde anket çalışması başlattıklarını belirtti.

Anket ile anayasa çalışmalarına yönelik eğilimlerin tespit edileceğini ifade eden Uğur, "Esnaftan başlayarak, memur, işçi, emekli, çiftçi, sanayici ve tüm kesimleri dolaşarak, oda ve sivil toplum kuruluşların da görüşlerini alarak anket çalışmalarımızı tamamlamak istiyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Anket sonuçların parti genel merkezinde değerlendirileceğini belirten Uğur, Türkiye'nin Anayasa değişikliğine ihtiyaç duyup duymadığına yönelik sorulara netlik kazandırmayı amaçladıklarını kaydetti.

Açıklamanın ardından, Uğur ve beraberindekiler, esnafı ziyaret ederek anket sorularını yöneltti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: