Has Parti, Boğazlıyan’da martta kongre yapacak

Yozgat’ın Boğazlıyan ilçesinde, Has Parti İlçe Başkanı Uğur Karakoç, mart ayında kongre yapacaklarını duyurdu.Halkın sesini...

Yozgat’ın Boğazlıyan ilçesinde, Has Parti İlçe Başkanı Uğur Karakoç, mart ayında kongre yapacaklarını duyurdu.
Halkın sesini oluşturmak ve ilçe siyasetinde yer alması amacıyla Genel Başkan Prof. Dr. Numan Kurtulmuş tarafından kendisine yetki verildiğini ifade eden İlçe Başkanı Karakoç, "Yönetim kurulumuzla birlikte 16 ay süreyle atanmış olarak görev yapıyoruz. Bu kapsamda 11 Mart tarihi itibariyle seçilmişliğe geçilmesi ümidiyle kongreye gideceğiz." dedi.
Partilerinin henüz bir yıllık parti olmasına rağmen, 90 üye kaydının yapıldığını anımsatan İlçe Başkanı Uğur Karakoç, "Tüzüğümüz gereği bu üyelerin içerisinden oluşturulacak delege listesiyle kongre gerçekleşecek. İlçe teşkilatı olarak tüm üyelerimizle üye güncelleme çalışmasına başladık. Gerek önceki üyelerimiz yeniden taranırken yeni üye çalışmalarına da hız verdik. Has Parti’de üye kaydı olanların üye güncellemesi yaptırmak için ilçe teşkilat görevlilerimizle şahsen görüşmeleri gerekmektedir." açıklamasında bulundu.
3 Kasım 2010 tarihinde Has Parti Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş tarafından Boğazlıyan ilçe Başkanı olarak görevlendirildiğini hatırlatan Başkan Karakoç, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Halkın sesini oluşturmak ve ilçe siyasetinde yer alması dolayısıyla şahsıma genel başkanımız tarafından yetki verilmişti. Sıfırdan başlayarak bir partinin oluşturulması ve teşkilatlandırılması üye ve beldelerde oluşum sağlanmasının zorluğunu herkes mutlaka biliyordur. Tam 16 aydır arkadaşlarımızla birlikte atanmışlar olarak sürdürdüğümüz bu onurlu görevimiz süresince Has Parti’yi ilçemize kazandırdık ve aktif siyaset içerisinde yer almasını sağladık. Nihayet 11 Mart 2012 tarihinde Allah’ın izniyle gerçekleştirmek istediğimiz Has Parti Boğazlıyan İlçe Kongresi’nde atanmışlıktan seçilmişliğe geçilmesini ümit ettiğimiz yeni oluşacak İlçe Yönetim Kurulu’na şimdiden başarılar dilemek istiyorum.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz