HAS Parti Gaziantep Teşkilatından Kurtulmuş’a Destek

Halkın Sesi Partisi (HAS Parti) Gaziantep teşkilatı kurucularından Avukat Ömer Faruk Akan, genel başkanları Numan...

Halkın Sesi Partisi (HAS Parti) Gaziantep teşkilatı kurucularından Avukat Ömer Faruk Akan, genel başkanları Numan Kurtulmuş’a AK Parti tarafından yapılan çağrıyı olumlu karşıladıklarını söyledi.

Akan, “Sayın genel başkanın, yegane amacının ülke menfaatleri ve halkın mutluluğu olduğunu düşünüyorum. Biz bu ölçü ile sayın genel başkanımıza inandık ve inanmaya devam edeceğiz.” dedi.

Yapılan görüşmelerle ilgili değerlendirmede bulunan Akan, “Sayın genel başkanımızın bu davete olan yaklaşımı, ülke menfaatine katkı sağlamak adına, kişisel beklentilerini hayatının bir çok döneminde olduğu gibi önemsemediğinin bir göstergesidir. Sayın genel başkanın, yegane amacının ülke menfaatleri ve halkın mutluluğu olduğunu düşünüyorum. Biz bu ölçü ile sayın genel başkanımıza inandık ve inanmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Kişisel olarak herhangi bir beklenti ile siyaset yapmadıklarını kaydeden Akan, “Yıllarca inandığımız manevi değerler uğruna, insan hak ve hürriyetleri temelinde bir misyon ile mücadele etmeyi şiar edindik. Nerede olursak olalım, aynı felsefe ve inançla mücadelemize devam edeceğiz. Teşkilatlara gelince, Gaziantep özelinde HAS Parti il teşkilatının süreci olumlu ya da olumsuz şekilde etkileme potansiyeline sahip olmadığını düşünüyorum. Ancak münferit olarak partimizin il kurucuları içerisinde bu sürece ciddi katkı sunabilecek siyasetçiler mevcuttur. Partimizin Gaziantep ili teşkilatlarına nacizane tavsiyemiz, küçük hesaplar ve şahsi siyasi çıkarlar peşinde koşarak genel başkanımızın sahip olduğu ilke ve değerlere halel getirmemeleridir. Biz yola çıkarken sosyal adalet, bireyin refahı ve mutluluğu için yola çıktık. Bu ilkeleri unutmamalıyız.” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: