Has Parti Merkez İlçe Kongresi Yapıldı

HAS Parti Adıyaman Merkez ilçe olağan genel kurulunda mevcut Başkan Mahmut Karaman yeniden başkanlığa seçildi.

HAS Parti Adıyaman Merkez ilçe olağan genel kurulunda mevcut Başkan Mahmut Karaman yeniden başkanlığa seçildi.

Belediye konferans salonunda gerçekleştirilen olağan genel kurul büyük bir coşku içersinde gerçekleştirildi. Divan Başkanlığını Malatya İl Teşkilat Başkanı Ramazan Acar, divan üyeliklerini Siyasi İşler Başkanı Av. Osman Yılmaz çerciler, Kahta İlçe Başkanı Halil Geyik, Medya Tanıtım Başkanı Av. Ahmet Işık ve Şambayat Belde Başkanı Ömer Menteş'in yaptığı kongrede mevcut başkan Mahmut Karaman tek liste halinde seçime gitti. Genel kurula HAS Parti GİK Üyesi Mukadder Başeğmez'de katıldı.

Reklam
Reklam

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından faaliyet ve hesap raporu okunarak onaylandı.

Daha sonra açılış konuşmasına yapan Mahmut Karaman, 2012 seçimlerine hazır olduklarını belirterek, 126 köy, 4 belde ve 33 mahallede temsilcileri ve sandık görevlilerini belirlediklerini söyledi.

HAS Parti'nin Türkiye genelinde en yüksek oy oranını Adıyaman'da yakaladığını ve 81 il içersinde birinci olduğunu hatırlatan Karaman, "2014 yılında inşallah HAS Parti her yere bayrağını çekecek ve iktidar olacaktır. Bu ülkenin teminatı HAS Parti olacaktır" dedi.

Daha sonra konuşan eski Adıyaman Belediye Başkanı Abdulkadir Kırmızı ise, HAS Parti'nin yeni kurulduğunu fakat köklü bir geçmişe sahip olduğunu belirterek, 12 Eylül Darbesi'nde yaşananları dile getirdi.

HAS Parti İl Başkanı Mustafa Aklayış ise, yılmadan çalışacaklarını vurgulayarak "Bizim görevimiz partimizin sesini, soluğunu, genel merkezimizin ilimizde teşkilatlanmasını sağlamak. Halkımızı partimizle buluşturmak. Partimizin fikrini, zihniyetini Adıyaman'la buluşturmak. Partimizin fikrini, zihniyetini Adıyaman kamuoyuna taşımak. Bunun gayreti içerisindeyiz" dedi.

Reklam
Reklam

GİK Üyesi ve 20. Dönem İstanbul Milletvekili Mukadder Başeğmez'de ülke gündemini değerlendirerek, partisinin teşkilatlanmasından bahsetti.

Başeğmez, "Adıyaman il teşkilatı ilk genel seçimlerde almış oldukları oylarla Türkiye birinciliğini elde etmelerinden ötürü tebrik ediyorum. İnşallah aynı azim ve kararlılıkla önümüzdeki yerel seçimlerde aynı başarıyı hem Adıyaman'da hem de Türkiye'nin bir çok ilinde gerçekleştireceğiz. Bu vesileyle HAS Parti Adıyaman Merkez ilçe kongresinde yeniden başkan seçilen Mahmut Karaman başkanımıza ve yönetim kuruluna bundan sonraki görevlerinde başarılar diliyorum" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz