Has Parti'den Mhp'ye Hayırlı Olsun Ziyareti

Has Parti Van İl Başkanı Rasim Aslan, bur grup parti üyesi ile birlikte, Milliyetçi Harekat...

Has Parti Van İl Başkanı Rasim Aslan, bur grup parti üyesi ile birlikte, Milliyetçi Harekat Parti (MHP) İl Başkanı Salih Güngöralp ve Merkez İlçe Başkanı Ramazan Üçbaş'a kongrelerinden sonra hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Vandaki mevcut siyasi ortamın konuşulduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP Merkez İlçe Başkanı Ramazan Üçbaş, Van'ın menfaatleri için birlikte hareket etmeye her zaman hazır olduklarını belirtti. Üçbaş, 10 yıllık AK Parti hükümetlerinin terörü arttırmak, hırsızlığa ve yolsuzluğa prim vermekten öteye geçmediğini memlekette satılmadık yer kalmadığını Van'a da olumlu katkılarının olmadığını iddia etti.

Reklam
Reklam

Has Parti Van İl Başkanı Rasim Aslan da 10 yıllık AK Parti iktidarının varlık sebebinin MHP ve muhalefet partilerinin yetersizliğine bağladı. Aslan, "AK Parti'yi suçlamak yerine kendimizi sorgulayıp nerede hata yaptığımızı tespit edip özeleştiri yapılması daha sağlıklıdır. MHP İl ve Merkez İlçe Başkanlarına başarı diliyoruz. Siyaset rekabettir ama bu rekabetin nezaketle, tahammülle, saygıyla ve hoşgörüyle olmalı. Bu tarz ziyaretleri yapmak, karşılıklı fikir alışverişinde bulunmak memleketimizin yararına olacaktır. Birlikte hareket etmeliyiz" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: