Has Parti’li Gençler Veda Etti

HAS Parti Gençlik Kolları Aydın İl Başkanı Barış Soyuçok, “Partimiz kapansa da HAS Parti’nin iddiası...

HAS Parti Gençlik Kolları Aydın İl Başkanı Barış Soyuçok, “Partimiz kapansa da HAS Parti’nin iddiası ve iradesi devam edecektir” dedi.

HAS Parti Gençlik Kolları Aydın İl Başkanı Barış Soyuçok, Ankara’da katıldığı ve HAS Parti’nin kapatılma kararının alındığı kongre izlenimlerini Aydın kamuoyu ile paylaştı. Kendilerinin Numan Kurtulmuş ile birlikte HAS Parti çatısı altında bir araya geldiğini anımsatan Barış Soyuçok, “Bir araya gelmemizin sebebi, yeni bir ses, yeni bir soluk ve yeni bir siyaset ortaya koyabilmekti. Bu süre içerisinde gerçekten 2 yıla yakın bir süre içerisinde ana teşkilatımızla birlikte, Aydın il, ilçe gençlik kolları teşkilatlarımız birlik ve beraberlik içinde, çok hızlı ve faydalı bir çalışma gerçekleştirdik. Bütün bu süre içerisinde gerçekten gece gündüz çalışmalarımızdan sonra katıldığımız seçimlerde belki halkın oylarını alamadık ama halkımızın güvenine ve itimadına nail olduk. Nereye gidersek gidelim hiçbir yerde başımız öne eğilmedi. Nereye gidersek gidelim siz yanlış söylüyorsunuz, siz yalan söylüyorsunuz diye en ufak bir eleştiri bize gelmedi. Türkiye'de yapıcı ve yol gösterici bir muhalefet anlayışı ile hareket ettik. Doğru bildiklerimizi sonuna kadar söyledik yanlışların karşısına çıktık. Doğruların nasıl olacağını çözüm ve projelerimiz ile ortaya koyduk. Sonunda Türkiye'de kısa süre içerisinde iz bırakan milletin hafızalarında yer alan gönlünde var olan bir siyasi parti haline geldik. Gençlik kolları il ve ilçe yönetim kurulu üyelerimiz, bizimle birlikte yol arkadaşlığı yapanlar biliyorlar ki, şahısların peşinde koşmadık ve bundan sonra da koşmayacağız” diye konuştu.

Reklam
Reklam

HAS Parti çatısı altındaki herkesin çok çalıştığını ve en ücra yerlere ulaşmayı başardığını ifade eden Barış Soyuçok , "Seçim sonucu bizim sözümüzün karşılığı değildi. Sözümüz bu topraklarda binlerce yıldır yaşanan ve bizim medeniyetimizin bu topraklarda damıtarak getirdiği en rafine sözler, ne doğru sözlerdi. Gittiğimiz her yerde itibar gördük. Halk bizi dinledi. Selam verdik, itibar gösterdiler. 'Ne iyisiniz' dediler. Güven doluydu, ama maalesef oyunu bize veremedi. Türkiye'nin içinde bulunduğu siyasi şartlar, aşırı kutuplaşma ve özellikle istikrar anlayışı, ' milletimizi bir dahaki sefer ya da daha sonra size oy vereceğiz' gibi sözler söylemesine sebep oldu. Bize ciddi şekilde bu sözler söylendi. HAS Parti'yi, kendi elleriyle, arkadaşlarımızla birlikte binbir zorlukla kurduğumuz HAS Parti, kurumsal kimliğinin sona ermesi ile iddiası ve iradesi sona ermeyecek, aksine daha geniş kitlerle buluşacaktır. HAS Parti Aydın Gençlik Kolları İl Yönetim Kurulu üyelerimize, ilçe başkan ve yönetim kurulu, mahalle temsilcilerimize üniversite gençliğimize ve partimizin gençlik üyelerimize gayretli çalışmalarında gece gündüz bizleri yalnız bırakmayan tüm dost, kardeş ve üyelerimize saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Allah hepinizden razı olsun” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: