HAS Partili Karabekmez: Diğer partilere düşman değiliz, rakibiz

Halkın Sesi Partisi (HAS Parti) Malatya Milletvekili Adayı Fikret Karabekmez, AK Parti seçim bürosunu ziyaret...

Halkın Sesi Partisi (HAS Parti) Malatya Milletvekili Adayı Fikret Karabekmez, AK Parti seçim bürosunu ziyaret etti. Karabekmez, “Diğer partileri düşman olarak değil siyaset arenasında sadece rakip olarak görüyoruz.” dedi.
HAS Parti Malatya Milletvekili Adayı Fikret Karabekmez, Gürsu İnan ile Ali Durak, Yeşilyurt ilçesine geldi. HAS Partililer, esnafı yanı sıra AK Parti ilçe seçim bürosunu da ziyaret etti.
Milletvekili adayı Fikret Karabekmez, burada yaptığı konuşmada, parti olarak kavgacı bir uslüba kesinlikle karşı olduklarını belirtti. Diğer partilere husumet içinde değil dostça yaklaştıklarını anlatan Karabekmez, “Siyaset sahnesinde düşmanlık değil rekabet olduğuna inanıyoruz. Diğer partileri düşman değil sadece iktidar yarışında rakip olarak görüyoruz.” ifadesini kullandı.
Milletvekili adayı Gürsu İnan, siyaset sahnesinde yeni bir parti olduklarını belirterek, kısa dönemde teşkilatlanmalarını tamamladıklarını söyledi. İnan, Türkiye'nin her kesiminden bir çok insanın genel başkanları Numan Kurtulmuş'a sıcak baktığını kaydetti.
Milletvekili adayı Ali Durak ise AK Parti iktidarını eleştirerek, "Başörtü sorununu gündeme getirerek, iktidar oldular. Başörtülü gençlerimiz hala üniversitelere giderken problem yaşıyorlar. 9 senedir bu sorunu çözemeyen AKP bundan sonra da çözemez." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz