Hasan Akgün Yılın En İyisi Seçildi

Bir dergi tarafından bu yıl 12.’si düzenlenen ‘Yılın Starları’ ödülleri sahiplerini buldu. Yılın en iyi...

Bir dergi tarafından bu yıl 12.’si düzenlenen ‘Yılın Starları’ ödülleri sahiplerini buldu. Yılın en iyi ilçe belediye başkanı, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün oldu.

Ekovitrin Dergisi’nin, 35 kategoride, toplamda 105 adayın yarıştığı ve yaklaşık 3 ay süren ‘Yılın Starları’ anketi ABD’den Çin’e kadar dünyanın dört bir yanından gelen 270 bin 992 oyla belirlendi.

Haliç Kongre Merkezi’nde yapılan ödül törenine yoğun işleri sebebi ile katılamayan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün yerine Başkan Vekili Ahmet Şahin katıldı. Yapılan oylamanın ardından yılın en iyi ilçe belediye başkanı, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün oldu. Hasan Akgün adına ödülü Başkan Vekili Ahmet Şahin, Ulaştırma ve Denizcilik Bakanı Binali Yıldırım’ın elinden aldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: