Hasan Doğan: Kaderimiz İsviçre

"Türkiye'ye erken dönmeye niyetimiz yok. Yine çok önemli bir İsviçre maçına geldik.

Bizim kaderimiz demek ki İsviçre. Toparlanıp, istediğimizi almak zorundayız."
FUTBOL Federasyonu Başkanı Hasan Doğan Avrupa Şampiyonası'nın ilk maçındaki 2-0'lık Portekiz yenilgisinden üzgün ancak tur için oldukça umutlu. "Türkiye'ye erken dönmeye hiç niyetimiz yok" diyen Hasan Doğan, İsviçre ile 3 yıl aradan sonra yine bir kader maçına çıkacağımızı vurgulayarak şunları söyledi:
"Yine çok önemli bir İsviçre maçına geldik. Bizim kaderimiz demek ki İsviçre. İlk maçta hiç istemediğimiz bir yenilgi aldık. Ama en kısa sürede toparlanmamız lazım. Portekiz çok güçlü bir takım. Bize istediklerimizin hiçbirini yaptırmadılar. Sahadaki planlarımızın hiçbirini uygulatmadılar. Çarşamba gününe kadar toparlanıp, İsviçre maçından istediğimizi almak zorundayız. Herkesten beklentimiz. çarşamba gününe kadar takımın yeniden toparlanması için gereken desteğin verilmesidir.
Bu tip turnuvalar sadece teknik direktör, futbolcular ve federasyonların çıkıp mücadele ettiği turnuvalar değildir. Ülkece zor günde ayağa kalkmak için hep birlikte hareket etmeliyiz. Onun için de çarşamba gününe kadar herkesi bizlere destek olmaya çağırıyorum."
Bu arada Hasan Doğan ve bazı yöneticiler Portekiz maçı sonrası Milli Takım'ın oteline gitti. Teknik direktör Fatih Terim'le uzun bir süre sohbet eden Doğan "Moralinizi bozmayın. Şanssız bir maçtı. İki maçımız daha var. Onları kazanır, gruptan çıkarız. Biz size ve oyuncularımıza güveniyoruz" dedi.

Reklam
Reklam