Hasan Kabze : İyileştim, Pazar Günü Oynamak Istiyorum

Orduspor'un başarılı forvet oyuncusu Hasan Kabze'nin tedavisi tamamlanarak, takım ile antrenmalara bugünden itibaren çıkmaya başlayacağı...

Orduspor'un başarılı forvet oyuncusu Hasan Kabze'nin tedavisi tamamlanarak, takım ile antrenmalara bugünden itibaren çıkmaya başlayacağı açıklandı.

Yardımcı Antrenör Pedro Abraham ile çalışmalarını sürdüren Hasan Kabze sakatlığının iyileşmesinin ardından takım ile antrenmana çıkacağını ve eksiklerini biran önce kapatacağını söyledi. Antalya kampında sakatlanan, tedavisinin ardından ise çıktığı ilk antrenmanda yine sakatlanan Hasan Kabze, takım ile maçlarda oynamayı özlediğini söyledi.

Hasan Kabze, "Uzun süren ve ard arda yaşadığım bir sakatlık dönemim oldu. Tedavim tamamlandı, artık takım arkadaşlarımla birlikte antrenmana çıkacağım. Eğer hocam görev verirse İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasında da görev almak istiyorum. Takımda uzun süre oynayamamak beni gerçekten çok üzdü. Yeniden oynayacağım için çok mutluyum." dedi.

Reklam
Reklam

19 Eylül Stadı'nı ve Orduspor taraftarını çok özlediğini ifade eden Hasan Kabze, "Bu karşılaşma bizim için çok önemli. Taraftarımızın desteği ile bu karşılaşmayı kazanarak yükselişimizi sürdürmek istiyoruz. Ligde düşme potasından uzaklaşmak için bu hafta kendi evimizde 3 puanın sahibi olmalıyız." diye konuştu.

Hasan Kabze, oynayacakları İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının önemine bir kez daha vurgu yaparak, "Rakibimizin de durumu iyi değil. 6 puanlık bir maç oynayacağız. Bunun için de hem çok disiplinli olmamız gerek hem de taraftarımızın stadımızı hınca hınç doldurarak bize destek vermesi gerek." dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: