Hasan Kabze: ''Şampiyonu derbi maçlar belirler''

Galatasaray'ın geçen sezon kazandığı şampiyonlukta önemli pay sahiplerinden biri olan Hazan Kabze, bu sezon için de iddialı konuştu. Geçen sezonun 33. haftasında Beşiktaş ile oynanan kritik karşılaşmada attığı iki golle, sarı-kırmızılı takımın şampiyonluk yolundaki en önemli engellerinden birini aşmasına katkıda bulunan Hasan Kabze, hafta sonu Beşiktaş ile yapacakları derbi maçın da büyük önem taşıdığını kaydetti.

Ligde şampiyonluğa oynayan takımların üst üste ilginç puan kayıpları yaptığını ifade eden Hasan Kabze, "Bir hafta, 'Şampiyonluk bizim olur', bir hafta sonra ise, 'Yarıştan biraz uzaklaştık' diyoruz. O kadar ilginç bir durum ki. Olacakları zaman içinde hep beraber göreceğiz" dedi.

Reklam
Reklam

Galatasaray'ın önce Beşiktaş, ardından da Trabzonspor ile şampiyonluk yolunda son derece önemli maçlar yapacağını anlatan genç oyuncu, "Bu maçları kazandığımız taktirde önemli bir performans sergilemiş oluruz. Ardından Fenerbahçe'nin de oynayacağı önemli maçlar olacak. Farkın artık daha fazla açılacağını düşünmüyorum. Biz eğer derbilerden puan kaybetmezsek, şampiyonluğu alırız. Şampiyonu derbi maçlar belirler"diye konuştu.