Hasan Kalyoncu Üniversitesi 2. Bahar Şenliği Yıldızlar Geçidine Sahne Oldu

Gazikent Hasan Kalyoncu Üniversitesi'nce düzenlenen Bilim, Kültür ve Sanat 2. Bahar Şenlikleri coşkuyla kutlandı.

Gazikent Hasan Kalyoncu Üniversitesi'nce düzenlenen Bilim, Kültür ve Sanat 2. Bahar Şenlikleri coşkuyla kutlandı.

Büyük bir katılımın olduğu şenlikler kapsamında üniversite öğrencileri tarafından fotoğraf sergisi, uzun metrajlı film gösterimi, futbol, basketbol, tenis, çim hokeyi turnuvaları, tiyatro ve gösteriler, seminerler, halk oyunları gösterileri, paintball ve model araç yarışları gerçekleştirildi. Şenliklerin başladığı 9 Mayıs Çarşamba gününden itibaren birçok ünlü oyuncu ve sunucu, Gazikent Hasan Kalyoncu Üniversitesi öğrencileriyle birlikte oldu. Hukuk Fakültesi amfisinde Okan Karacan'ın stand-up gösterisi ile Hakan Bilgin ve Esra Temizel'in katıldıkları söyleşiler, yoğun ilgi gördü. Akşam saatlerinde düzenlenen havai fişek gösterisinin ardından geçtiğimiz günlerde yılın en iyi erkek pop sanatçısı seçilen Murat Boz'un sahne almasıyla eğlence doruklara taşındı. Murat Boz'un sevilen şarkıları, kampüs alanını dolduran binlerce hayranı tarafından hep bir ağızdan söylendi.

Reklam
Reklam

Aynı coşku ve heyecanla devam eden şenliklerin ikinci gününde, üniversitenin Müzik Kulübü öğrencilerinden oluşan Düşler, Etiket, Piri Reis ve Panax müzik grupları tarafından konserler verilirken, spor kulüpleri tarafından da futbol ve voleybol final müsabakaları gerçekleştirildi. Akşam saatlerinde ünlü sanatçı Mustafa Ceceli'nin muhteşem şarkıları ve sahne şovuyla coşkulu saatler yaşanmasının ardından Gripin Grubu sahne alarak, bahar şenliklerinin finalini gerçekleştirdi. Ayrıca şenliklerin devam ettiği ikinci günde, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, beraberlerindeki protokol üyeleriyle üniversitede ZİHİNDER'le birlikte gerçekleştirilen toplantıya katılıp birer konuşma yaptılar.

Üniversite servisleri, etkinliklere katılmak isteyen vatandaşları gün boyunca şehrin belli noktalarından şenliklerin yapılacağı kampüse taşıdı. Özellikle sanatçı Murat Boz, Mustafa Ceceli ve Gripin Grubu'nun sahne aldığı saatlerde kampüs alanında izdiham yaşandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: