Hasan Kalyoncu Üniversitesi'nde Iftar Buluşması

Hasan Kalyoncu Üniversitesi, ramazan ayı dolayısıyla kampüste iftar yemeği düzenledi.

Hasan Kalyoncu Üniversitesi, ramazan ayı dolayısıyla kampüste iftar yemeği düzenledi.

Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, Rektör Prof. Dr. İbrahim Özdemir'in ev sahipliği yaptığı iftar yemeğine Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin, İl Özel İdare Genel Sekreteri Cafer Yılmaz, Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin, Çevre ve Şehircilik il Müdürü Ergün Özuslu, Tarım Gıda ve Hayvancılık İl Müdürü İbrahim Yılmaz ve Gaziantep'teki dershane yöneticileri katıldı.

Rektör Özdemir, üniversite bünyesinde ilk kez düzenlen iftar yemeğine gelen aday öğrenci sayısından duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Reklam
Reklam

Akademik ve idari personelin gönülden yaptıkları çalışmalarla üniversitenin bugünlere geldiğini ifade eden Özdemir, Gaziantep'i "Üniversiteler şehri" yapmak istediklerini vurguladı.

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkan Vekili Haluk Kalyoncu ise iftar yemeklerini geleneksel hale getirmek istediklerini kaydetti.

Muhabir: Zafer Fatih Beyaz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: