Hasan Turan'dan Giresunspor'a 50.000 tl

Giresun Federasyonu Başkanı Hasan Turan zor günler geçiren Giresun Spor'a 50.000 TL Bağış.

Giresunspor Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ'ın "Acil Olarak 460.000 Bin TL'ye ihtiyacımız var" açıklamasından sonra her fırsatta Giresun ve Giresun Spor'için elini taşın altına koyan ve yaptıklarıyla takdir toplayan Giresun Sivil Toplum Kuruluşları Federasyonu Başkanı Hasan Turan bu çağrıya duyarsız kalmadı ve Giresun SPOR'A 50.000 TL yardımdamda bulunacağını açıkladı.

GİSFED Başkanı Hasan Turan Erdal Güvendi'nin Karadenizden Esintiler Programında 5.Giresun Dernekler Arası Futbol Turnuvasınının Tanıtımı İçin yapılan Programda bulunan Abdullah Akgün'ü Yayın sırasında Telefonla arayarak Giresun Spor'a 50.000 TL yardımda bulunacağını söyledi.

Reklam
Reklam

Hasan Turan Giresun Spor bizim markamız ve değerimiz zor bir süreçten geçen Giresun Spor'umuzun bu güne kadar maddi ve manevi her zaman yanında olduk ve bundan sonrada olmaya devam edeceğiz bizler Giresun ve Giresun Spor aşığıyız bu zor süreçte Giresun Spor için elimizden ne geliyorsa yapmalıyız Giresunlu iş adamlarımıza ve taraftarımıza sesleniyorum Giresun Spor Yönetimine destek olalım az veya çok sahip çıkalım başka Giresun Spor yok önümüzdeki yıllarda Giresun Spor'umuz hakettiği yerlere gelecek ve bizlerde bundan her zaman olduğu gibi gururduyacağız dedi.

Bora Akgün www.memleketgiresun.com

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: