Hasan Yener: Alacağımız Futbolcu Mutlaka Çok Kaliteli Olacak

Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Hasan Yener, öncelikle forvet hattına, sonra da mümkün olursa savunmaya kaliteli...

Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Hasan Yener, öncelikle forvet hattına, sonra da mümkün olursa savunmaya kaliteli bir oyuncu almayı hedeflediklerini söyledi.

Yener, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde basın mensuplarının soruları üzerine yaptığı açıklamada, transfer çalışmalarının aralıksız sürdüğünü anlattı. Takıma takviye yapma düşüncelerini daha önce de kamuoyu ile paylaştıklarını hatırlatan Yener, şunları söyledi:

“Bu düşüncemizi de yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Genel Menajerimiz Giray Bulak’ın çalışmaları var. Hocamız Şenol Güneş’le bir araya geldiler. Bu çalışmalar doğrultusunda öncelikle forvet hattına bir transfer yapmak istiyoruz. Daha sonra da mümkün olursa sol stoper almak istiyoruz. Bu konuyla ilgili çalışmalar devam ediyor. Ama şuanda netleşmiş bir şey yok. Olunca açıklarız.”

Reklam
Reklam

Alınacak futbolcunun Avrupa maçlarında oynatılabilmesi için bu transferin 13 Ağustos’a kadar bitmesi gerektiğine de değinen Yener, “Bu bizim açımızdan önemli. Çünkü alacağımız futbolcuyu oldukça büyük bir maliyetle kadromuza katacağımızı düşünürseniz bunu UEFA’da kullanamamak elbette bizim için son derece olumsuz bir şey olur.” ifadelerini kullandı.

Genel Sekreter Yener, alınacak futbolcunun yıldız bir isim olacağı açıklamalarının hatırlatılması üzerine de şunları söyledi:

“Mutlaka çok kaliteli bir oyuncu olacak. Özellikle dünya futbolunda adını duyurmuş üst düzey bir oyuncu düşünüyoruz. Yoksa Trabzonspor şuanda alacağı bir oyuncuyu da tartışırsa veya bu oyuncunun takıma katkısı olmazsa böyle bir transferi yapmanın hiçbir anlamı yok. Bu tür transferleri yapmak aksine kulübe fayda değil, zarar getirir.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz