Hasan Yener: Zor bir kura çektik, ancak Bilbao'yu eleyecek güçteyiz

Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Hasan Yener, zor bir kura çektiklerini, ancak rakiplerini eleyecek güçte olduklarını...

Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Hasan Yener, zor bir kura çektiklerini, ancak rakiplerini eleyecek güçte olduklarını söyledi.
Yener, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda İspanya temsilcisi Athletic Bilbao ile eşleşmelerine ilişkin yaptığı değerlendirmede, zor bir kura çektiklerini belirtti.
Bilbao’nun dünya futbolunda söz sahibi olan takımlardan olduğuna işaret eden Yener, “Rakip zorlu ama biz de yabana atılacak bir takım değiliz. Adımıza yakışır şekilde mücadele edersek Bilbao’yu eleriz.” dedi.
Bu sezon Avrupa’da olma hedeflerini vurgulayan Yener, “Maalesef Şampiyonlar Ligi’ne hakem hatalarınından dolayı veda ettik. Yolumuza UEFA Avrupa Ligi’nde devam etmek istiyoruz. Bunun için de bu turu geçmemiz gerekiyor. Bunun için de teknik heyet ve oyuncularımıza güveniyoruz.” ifadelerini kullandı.
Trabzonspor, İsviçre'nin Nyon kentinde gerçekleştirilen UEFA Avrupa Ligi play-off kura çekiminde eşleştiği rakibi Athletic Bilbao ile ilk maçı 18 Ağustos'da Türkiye'de, rövanşı 25 Ağustos'da İspanya'da oynayacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz