HASİAD'dan HGC'ye Ziyaret

Hatay Sanayici ve İş Adamları Derneği (HASİAD) Başkanı Halit Yağcıoğlu, Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Ahmet Yetişen'e nezaket ziyaretinde bulundu.

Hatay Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Ahmet Yetişen'e nezaket ziyaretinde bulundu. Ocak ayında yapılan kongrede başkan seçilen Yağcıoğlu, ziyarette yaptığı konuşmasında, göreve başlarken bir çok projeleyi de beraberinde getirdiklerini söyledi. Özellikle istihdama katkı sağlayacak projeler üzerinde çalıştıklarını ifade eden Yağcıoğlu, yeni yönetim olarak her alanda Hatay’a faydalı projeler üretmeye devam edeceklerini belirtti. Yetişen de yeni HASİAD yönetim kuruluna çalışmalarında başarı diledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: