Hasköylü Öğrenciler, Polisi Yakından Tanıdı

Muş'un Hasköy ilçesine bağlı Eşmepınar İlköğretim Okulu'nun öğrencileri, meslek eğitimleri kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret...

Muş'un Hasköy ilçesine bağlı Eşmepınar İlköğretim Okulu'nun öğrencileri, meslek eğitimleri kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret ederek Mobese Merkezi'ni gezdi.

Öğrencileri ilk olarak geldikleri Mobese Merkezi önünde Emniyet Müdür Yardımcısı Bayram Kadir Tüylü karşıladı. Öğrencilerle sohbet eden Tüylü, daha sonra onlarla birlikte İstiklal Marşı’nı okudu. Tüylü, merkezle ilgili öğrencilere bilgiler verdi. Öğrenciler daha sonra gezdikleri Mobese Merkezi'ndeki polis memurlarına merak ettikleri konuları sordu. Daha sonra Asayiş Şube Müdürlüğü'ne geçen öğrenciler, karşılarında emniyet müfettişini buldu. Adana’dan gelen emniyet müfettişi, öğrencilerle buluştuğu için mutlu olduğunu belirterek, asayişin ne olduğunu detayları ile anlattı.

Reklam
Reklam

Öğrenciler, ardından Trafik Şube Müdürlüğü ile Harekat Şube Müdürlüğü'nü ziyaret ederek yetkililerden çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Daha sonra Ceylan AVM’de devam eden Trafik Sergisi'ni gezen öğrencilere Polisevi’nde yemek verildi.

Eşmepınar İlköğretim Okulu Müdürü Zülküf Demirçin, meslek eğitimleri kapsamında bu ziyareti gerçekleştirdiklerini belirterek, öğrencilerin meslekleri tanımasını sağladıklarını, bugün de Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret ettiklerini, ziyaretin öğrenciler açısından çok yararlı olduğunu belirtti.

Öğrenciler de polisin yaptığı işleri yakından tanıdıklarını, ziyaretlerde merak ettikleri konuları öğrendiklerini belirterek, yetkililere teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: