Hasret Giderdiler

Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, daha önce başkanlık yaptığı dönemlerdeki meclis üyeleri ile şu an...

Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, daha önce başkanlık yaptığı dönemlerdeki meclis üyeleri ile şu an birlikte görev yaptığı mesai arkadaşlarını iftar masasında buluşturdu.

Deniz Kafe-Restaurant’ta düzenlediği iftarda eski ve meclis üyelerini bir araya getiren Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, onlarla hasret giderdi. 1994-2004 yılları arasında Atakum Belediyesi’nin kurucu belediye başkanı olan Metin Burma, o dönemde mecliste birlikte çalıştığı üyeler ile şu an birlikte mesai harcadığı meclis üyelerini aynı masa etrafında topladı.

Reklam
Reklam

Eski ve yeni üyelerin kaynaşmalarını sağlamak ve hasret gidermek amacı ile düzenlenen iftara katılan meclis üyeleri ve aileleri bol bol sohbet ederken, konuşmaların odak noktası Atakum ve ilçede yaşanan modern değişim oldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: