Hasta Çocuklar 23 Nisan'da Unutulmadı

Fırat Üniversitesi Hastanesi, tedavi için gören çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı dağıttığı...

Fırat Üniversitesi Hastanesi, tedavi için gören çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı dağıttığı çeşitli hediyelerle kutladı.

Fırat Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Kazez, Hastane Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Orhan Aydemir ve hemşireler, Fırat Üniversitesi Hastanesi büyük çocuk, çocuk cerrahisi ve çocuk acil polikliniklerinde tedavi gören çocuklara, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla çeşitli hediyeler dağıttı. Prof. Dr. Kazez, hastanede tedavi gören çocuklara bir günlüğüne de olsa bayramı yaşatmak adına böyle bir aktivite düzenlediklerini belirterek, hastanedeki çocuk kliniklerinin bayram dolayısıyla süslenerek, çocukların hastane psikolojisinden uzaklaşmalarının sağlandığını söyledi. Çocuklara günün anısına çeşitli hediyeler verdiklerini ifade eden Prof. Dr. Kazez, tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.

Reklam
Reklam

Fırat Üniversitesi Hastanesi Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Orhan Aydemir ise 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla hastanede tedavi gören çocuk hastaları ziyaret etti. Aydemir, 23 Nisan Bayramına katılmayan çocuklara hastane ortamında bayramı yaşattıklarını belirtti.

Bayram dolayısıyla Fırat Üniversitesi Hastanesi Başhekimliği tarafından hastanede yatan çocuklara oyuncak ve kitap hediye edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz