Hasta Götürecek Aracın Lastiklerini Kestiler

Samsun'da eşi hastalanınca hastaneye götürmek için park halindeki aracının yanına gelen şahıs 2 lastiğinin kesilerek...

Samsun'da eşi hastalanınca hastaneye götürmek için park halindeki aracının yanına gelen şahıs 2 lastiğinin kesilerek patlatıldığını görünce polise şikayette bulundu.

Olay, İlkadım ilçesi Kadıköy Mahallesi Arena Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Sinan Koç, hasta olan eşini doktora götürmek için park halindeki otomobilinin yanına geldiğinde her iki lastiğinin de bıçakla kesilerek patlatıldığını gördü. Koç, polise şikayette bulundu. Samsun Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri, olay yerinde inceleme yaptı. Sinan Koç, İlyasköy Polis Merkezi'ne giderek şikayetçi olduğuna dair ifade verdi.

Reklam
Reklam

Hastalanın eşini doktora götürmek istediği sırada araçlarının lastiklerinin kesildiğin gören Koç, olaya tepki göstererek sorumluların biran ince yakalanıp cezalandırılmasını istedi.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: