Hasta hakları ve sorumlulukları broşür ile anlatıldı

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencileri, Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hasta ve hasta yakınlarına Türk Tıp Öğrencileri Birliği tarafından hazırlanan broşürleri dağıttı.Öğrenciler, hastalara hak ve sorumlulukları ile alakalı bilgilendirme yapıp sağlık alanında meydana gelen bazı olumsuzlukların önüne geçebilmek için bir adım attıklarını ifade ettiler.Başhekim Doç.

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencileri, Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hasta ve hasta yakınlarına Türk Tıp Öğrencileri Birliği tarafından hazırlanan broşürleri dağıttı.
Öğrenciler, hastalara hak ve sorumlulukları ile alakalı bilgilendirme yapıp sağlık alanında meydana gelen bazı olumsuzlukların önüne geçebilmek için bir adım attıklarını ifade ettiler.
Başhekim Doç. Dr. Orhan Özatik, etkinlikleri sebebiyle öğrencilere teşekkür etti.(EFE)

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz