Hasta nakil aracı kaza yaptı; 3 ölü

Osmaniye'de yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan hasta nakil aracı ile otomobil çarpıştı 3 kişi öldü, 7 kişi yaralandı.

Osmaniye'de yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan hasta nakil aracı ile otomobil çarpıştı. Kazada, 3 kişi öldü, 7 kişi de yaralandı.

Kaza, D- 817 Karayolu Osmaniye-Hatay il sınırında meydana geldi. Osmaniye yönünden gelen 46 yaşındaki Kemal Çınar yönetimindeki 31 LZ 130 plakalı hasta nakil aracı, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda, kontrolden çıkıp karşı yönden gelen 36 yaşındaki Şehmuz Ergün yönetimindeki 34 FZZ 87 plakalı otomobil ile çarpıştı.

Kazada, nakil aracında bulunan Gülüşah Kürküt (32) olay yerinde, otomobil sürücüsü Şehmuz Ergün ve Döndü Akarca (64) ise kaldırıldıkları Osmaniye Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Yaralanan minibüs sürücüsü Kemal Çınar, yolcular Ecrin Fatma Akarca (1), Naz Erdoğan (2), Meryem Akarca (43), Duygu Ergün (28), Mustafa Özgüven (53) ve Havva Öztürk (81) ise kaldırıldıkları Osmaniye Devlet Hastanesi ile değişik hastanelerde tedavi altına alındı.

Reklam
Reklam

Kaza sonrası karayolunda kontrollü olarak geçişe izin verilirken, kazayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz