Hasta Ve Hasta Yakınlarına Büyükşehir’den Yatılı Tesis

Antalya Büyükşehir Belediyesi, şehir dışından gelip kalacak yeri olmayan hasta ve hasta yakınları içir yatılı...

Antalya Büyükşehir Belediyesi, şehir dışından gelip kalacak yeri olmayan hasta ve hasta yakınları içir yatılı sosyal tesis açacak.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, kalacak yeri olmadığı için hastane koridor ve bahçelerinde yatmak zorunda kalan vatandaşlar için yeni bir projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. Tedavi ve kontrol amacı ile yakınlarını şehir dışından Antalya’daki hastanelere getiren vatandaşlar bundan böyle Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete açılacak 50 yatak kapasiteli misafirhanede konaklayabilecek.

Reklam
Reklam

Hastanelere yakın bir bölge olan Altındağ Mahallesi’nde hizmete girecek sosyal tesisten süreli ve kontrollü tedavi için Antalya’da bulunan ve kalacak yer sorunu olan, maddi imkanı yetersiz hasta ve hasta yakınları faydalanacağı belirtildi. Tesisin, hasta ve hasta yakınlarının barınmalarının yanı sıra, fiziksel, sosyal, psikolojik ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik hizmet de vereceği kaydedildi. Misafirhaneden faydalanmak isteyen hasta yakınlarının tesis hizmete girdikten sonra misafirhaneden temin edecekleri dilekçe ve hastaneden alacakları ilgili belgeyle müracaatta bulunabilecekleri ifade edildi.Misafirlerin, ihtiyaçlarına göre belirlenen süre boyunca konaklama yapabilecekleri, hastanelere ulaşımlarının da Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanacağı açıklandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: