Hasta Yakını Doktora Saldırdı Iddiası

Malatya’da özel hastanede görevli bayan doktora, bir hasta yakını tarafından yumruklu saldırı da bulunulduğu iddia...

Malatya’da özel hastanede görevli bayan doktora, bir hasta yakını tarafından yumruklu saldırı da bulunulduğu iddia edildi.
Gözde Kışla Hastanesi’nde görevli doktor Özgül Gürbüz Topal, astım şikayetiyle hastaneye gelen R.K.’ye oksijen tedavisi uyguladı. Tedaviye müdahale edilince Dr. Topal hasta yakınlarını uyardı. Uyarı üzerine, hasta yakını bir kadın iddiaya göre Topal’a yumruk ve tokat attı. Hastane çalışanlarının araya girmesiyle taraflar ayrılırken olay üzerine acil servise polis çağrıldı. Tarafları Sümer Polis Karakolu’na götüren polis ifadelerini aldı.

Reklam
Reklam

Dr. Topal, olayın astım krizi yaşayan hastaya müdahale ederken meydana geldiğini belirterek, "Hastanın yanında bir erkek ve bayan vardı. Hastaya şikayetini sordum. Yakınları bana, 'Görmüyor musun? Astım krizi geçiriyor' dedi. Sesimi çıkarmadım ve hastaya müdahale ettik. Hemşire arkadaşımız hastaya oksijen vermeye başladı. Hastanın yanında gelen beyefendi, 'Oksijeni biraz daha açar mısınız? Bu kadar yetmez' diye tedavimize müdahalede bulununca bende 'Böyle müdahale edecekseniz dışarı çıkın' dedim. Bunun üzerine yanındaki bayan bana önce yumruk attı, daha sonra bileğimden tutarak beni tekmeledi. Ardından arkadaşlarımız olaya müdahale etti. Ben personelimizden polisi çağırmalarını istedim. Bunun üzerine beyefendi yanındaki bayanı dışarı çıkardı. O arada hasta olan bayan baygınlık geçirdi, ona müdahale ettik" dedi.
Yaşanan olaydan dolayı üzgün olduğunu ifade eden Topal, bu tür olayların bir daha yaşanmaması temennisinde bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: