Hasta Yakını Doktora Sopayla Saldırdı

Rize’nin Çayeli İshakoğlu Devlet Hastanesi’nde görevli pratisyen Dr. Abdullah Yağcı, bir hasta yakını tarafından sopayla...

Rize’nin Çayeli İshakoğlu Devlet Hastanesi’nde görevli pratisyen Dr. Abdullah Yağcı, bir hasta yakını tarafından sopayla darp edildi.

Nöbeti bittikten sonra hastaneden ayrılmakta olan Dr. Abdullah Yağcı ile hastanın babası S.A. arasında, hastanenin acil servisinde tartışma yaşandı. Yağcı, bu sırada H.A.'nın sopalı saldırısına uğradı. Olaya çevredeki vatandaşlar ve hastane çalışanları müdahale etti. Yaralanan Yağcı, çalıştığı hastanede tedavi altına alındı. Saldırgan H.A. ise gözaltına alındı.

Dr. Abdullah Yağcı, bir hasta yakını ile tartıştığını ve hastanın babasının hastane çıkışında kendisini beklediğini ifade ederek, “Elindeki kalınca bir sopayla yüzüme, sırtıma ve vücudumun diğer bölümlerine sert şekilde vurdu. Kollarımla kendimi korudum. Şahıs, 17-18 yaşlarında baktığım bir hastanın babasıdır. Saldırının olacağını tahmin etmiştim, ama bu şekilde sopayla olacağını tahmin etmemiştim." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Öte yandan, Sağlık-Sen Çayeli İlçe Başkanı Havva Ata Kantar ve sendika üyesi bir grup, hastane önünde basın açıklaması yaparak, saldırıyı kınadı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz