Hastalara kablosuz internet

AANA (İHA) - Adana Çukurova Devlet Hastanesi'nde, hasta ve hasta yakınlarına ücretsiz internet erişim hizmeti sunuluyor.

Hastane yönetiminin sağladığı kablosuz internet erişim hizmeti sayesinde hasta ve hasta yakınları, kendi dizüstü bilgisayarlarıyla hastane binası ve bahçesinde internete ücretsiz olarak bağlanıyor.

Adana Çukurova Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Aşkım Tüfekçi, yaptığı açıklamada, internetin artık hayatın her alanında kullanıldığını belirterek, "E- postalara bakmak, bankacılık işlemleri, günlük iş takibi gibi işlemler özellikle çalışan kesim için yaşamın vazgeçilmez bir parçası. Bu noktadan hareketle hastalarımızı daha fazla memnun etmek için hastane içinde hasta ve hasta yakınlarına kablosuz internet erişim hizmeti sunmaya başladık. Bu hizmet sayesinde hasta ve hasta yakınları, serbest olan yerlerde kendi bilgisayarlarıyla internete ücretsiz bağlanabiliyor" dedi.

Reklam
Reklam

Hastanede tedavi gören lise öğrencisi Yunus Özdemir, sunulan hizmetten çok memnun olduğunu belirterek, "Burun ameliyatı oldum. Burada kaldığım sürece içerisinde MSN'den arkadaşlarımla görüşüyorum. Dersler hakkında bilgi aldığım gibi internetten merak ettiğim konular hakkında araştırma yapıyorum" diye konuştu.