Hastalara Ve Kolluk Kuvvetlerine Moral

Fatsa Kaymakamı Bekir Atmaca ve Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Ramazan Bayramı dolayısıyla, mesaide bulunan kolluk...

Fatsa Kaymakamı Bekir Atmaca ve Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Ramazan Bayramı dolayısıyla, mesaide bulunan kolluk kuvvetleri ile hastanede yatan hastaları ziyaret ederek moral verdi.

Kaymakam Atmaca ve Başkan Anlayan, ilk ziyaretlerini İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne yaptı. Burada polisler ile sohbet eden Atmaca ve Anlayan, daha sonra İlçe Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret etti.

Fatsa Kaymakamı Bekir Atmaca ve Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, günün son ziyaretini Fatsa Devlet Hastanesi’ne gerçekleştirdi. Hastaları ziyaret ederek bayramını kutlayan Kaymakam Atmaca ve Başkan Anlayan, hastalara geçmiş olsun dileğinde bulunarak moral verdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: