Hastalıklarla Savaşan Çocukların Dilekleri Gerçekleşiyor

Bir Dilek Tut Derneği, yaşından büyük hastalıklarla savaşan çocukların dileklerini gerçekleştiriyor..

Bir Dilek Tut Derneği, yaşından büyük hastalıklarla savaşan çocukların dileklerini gerçekleştiriyor, onlara hastalığı yenmek dahil, hayatta hiç bir şeyin imkansız olmadığını hissettirmeye çalışıyor. Bu çerçevede 26 Şubat 2008 de Dernek yararına, cemiyet hayatının önde gelen isimlerinin geniş katılımıyla, bir Gala Gecesi düzenleniyor. Carole Hakko’nun başkanlığında, Dr. Pınar Beard, Leyla Alaton Günyeli, Suzan Sabancı Dinçer, Elvan Gökşahin, Levent Ballar ve İlhan Var’dan oluşan Dernek Yönetim Kurulu, kısa bir Basın Toplantısı ile sanatçıların eserlerinin yer aldığı etkinlik hakkında bilgi veriyor.

Reklam
Reklam

13 sanatçıdan çocuklara destek 13 farklı sanatçının Bir Dilek Tut için tasarladığı eserler Gece’de Dernek yararına sergilenecek. Bu eserler, dilek çocukları için yaratıldı. Sanatçılar kendi tarzlarinda "Sen Bir Meleksin" teması ile, herkesi çocukları desteklemeye çağırıyor. Bu eserler, yeni dilek çocuklari için yeni sihirler yaratacak.

Bu projeye;
Adler Mücevherat,
Çerkez Karadağ ( fotoğraf sanatçısı)
Dilek Hanif ( modacı),
Felekşan Onar ( cam sanatçısı) ,
İsmet Doğan (ressam),
İzzet Keribar (fotoğraf sanatçısı),
Komet (ressam),
Mehmet Günyeli (fotoğraf sanatçısı),
Molu (mücevher tasarımı),
Ömer Uluç (ressam),
Rıfat Özbek (modacı),
Urart ( mücevher tasarımı),
Zac Posen (modacı) tasarımlarıyla,
Candan Erçetin şarkısıyla destek veriyor.
Bir Dilek Tut Derneği hakkında..
Kurulduğu günden bugüne kadar 800 çocuğun dileğini gerçekleştiren “Bir Dilek Tut”, 1100 aşan gönüllüleri ile Türkiye’nin her bölgesinden daha fazla çocuğa ulaşmayı hedefliyor. Geleceğimizin ve ülkemizin güvencesi olan çocukları zorlu tedavi sürecinde biraz olsun keyiflendirmek amacıyla hareket eden Bir Dilek Tut Derneği, çocukların çok farklı dileklerini yerine getiriyor. Bu dileklerin arasında; bir günlüğüne pilot, kaptan ya da prenses olmayı hayal edenler, merak ettikleri başka şehirlere ya da ülkelere gitmek isteyenler, cumhurbaşkanından, sanatçı ve sporcuya kadar ünlülerle tanışmayı isteyenler; kendilerine ait bir yatak odasına sahip olmanın en büyük hayalleri olduğunu söyleyenler yer alıyor.

Reklam
Reklam