Hastane Çalışanlarına Ramazan Motivasyonu

Uşak Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Yalçın Atlı, Uşak devlet hastanesinde çalışan temizlik, veri...

Uşak Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Yalçın Atlı, Uşak devlet hastanesinde çalışan temizlik, veri hazırlama ve güvenlik personelleri ile çalışan memnuniyetinin artırılması, çalışanların görüş, öneri ve isteklerini değerlendirmek üzere yapılan toplantılara ramazan ayında devam edildi.

Uşak İli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Yalçın Atlı Ramazan ayının kendi içinde bir çok güzellikler barındırdığını en büyük ibadetler birinin de çalışmak olduğunu yapılan bu toplantıların amacının çalışan memnuniyetini olumsuz etkileyen faktörlerin tespiti noktasında personel ile istişare yapmak olduğunu belirterek sıkıntıların çözümü için ellerinden geleni yapacaklarını dile getirdi. Çalışanın görüşlerini önemsediklerini belirtti. Hem vatandaş hem de çalışan memnuniyetinin artması ve sağlık hizmetlerinin geliştirilmesi doğrultusunda hep beraber çalıştıklarını söyleyen Atlı, bu süreçte öncelikle vermiş olduğu özverili hizmetlerden dolayı çalışanlara teşekkür etti. Sekreterliğimizin yapacağı iftar yemeği programına kendilerini eşleriyle beraber davet etti.

Reklam
Reklam

Çalışanlarda bu tür toplantı ve etkinliklerin kendilerini motive ettiğini çalışma heveslerini arttırdığını dile getirerek Genel Sekretere teşekkür ettiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: