Hastane Inşaatında Kalan 2 Işçi Sobadan Zehirlendi

Nevşehir'in Hacıbektaş ilçesinde kaldıkları inşaat odasında sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen iki işçi hastaneye kaldırıldı.Hacıbektaş...

Nevşehir'in Hacıbektaş ilçesinde kaldıkları inşaat odasında sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen iki işçi hastaneye kaldırıldı.

Hacıbektaş Devlet Hastanesi inşaatında çalışmak üzere Bitlis’ten gelen Çetin Balan (28) ve Orhan Balan (18) kendileri için inşaatta oluşturulan bir odada dinlenmeye çekildi. Dün gece saatlerinde diğer odada kalan bir işçinin sobadan sızan dumanı fark ederek durumu sağlık ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen 112 ekipleri, dumandan zehirlendikleri belirlenen işçilere müdahalede bulundu. Zehirlenen işçiler daha sonra ambulansla İ. Şevki Atasagun Nevşehir Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne sevk edildi.

Reklam
Reklam

Hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenilen 2 işçinin tedavilerinin sürdüğü belirtildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: