Hastane İşçileri Gönüllerince Eğlendi

Kamu Hastaneleri Birliği (KHB) tarafından hastanelerde müteahhit firma elemanı olarak çalışan işçiler için eğlence düzenlendi.Köşk...

Kamu Hastaneleri Birliği (KHB) tarafından hastanelerde müteahhit firma elemanı olarak çalışan işçiler için eğlence düzenlendi.

Köşk Salonda Kamu Hastaneleri Birliği tarafından düzenlenen eğlenceye Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne bağlı sağlık birimlerinde çalışan yaklaşık 400 müteahhit işçisi katıldı. İlk kez müteahhit işçilerine yönelik böyle bir etkinlik düzenlendi. Düzenlenen etkinliği Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastane Yöneticisi Talat Küçük, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Süheyla Şengül, Başhekim Yardımcısı Dr. Ali Kaplan ve diğer yöneticiler katıldı.

Reklam
Reklam

Eğlence programında halaylar çekildi, oyunlar oynandı. Eğlence kapsamında işçiler arasında ‘yer kapmaca’ yarışı yapıldı. Yarışmada dereceye giren işçilere Hastane Yöneticisi Talat Küçük tarafından hediyeler verildi.

Açış konuşmasını yapan Hastane Yöneticisi Talat Küçük, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü kutlayarak, “Biz yöneticilerin sizlerden istediği işinizi layıkıyla yapmanız ve bunu yapıyorsunuz. Hastanelerimizde çalışan işçi kardeşlerimizi unutmayarak onların yanında olduğumuzu göstermek istedik. Geldiğiniz için hepinize teşekkür ederim” dedi.

Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Süheyla Şengül, tüm çalışanların bir aile olduklarını vurgulayarak, “Bizler sizlerle bir aileyiz. Aile olarak hastalarımıza şifa dağıtıyoruz. Gayretli bir çalışma sergiliyorsunuz. İlk kez bu yıl böyle bir etkinlik düzenlendi. Sizlerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününüzü kutluyorum” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: