Hastane işçileri: Yangın, kaynak sırasında çıktı

Gaziosmanpaşa Karayolları Mahallesi'nde yapımı devam eden 10 katlı devlet hastanesindeki yangının, binanın dış cephe kaplaması...

Gaziosmanpaşa Karayolları Mahallesi'nde yapımı devam eden 10 katlı devlet hastanesindeki yangının, binanın dış cephe kaplaması sırasında yapılan kaynaktan çıktığı ileri sürüldü. Hastanenin birkaç ay sonra hizmete gireceği öğrenildi.
Hastane binasında çalışan işçiler, dış cephede izolasyon yapıldığını ve yangının bu esnada çıktığını söyledi. İşçiler, binaya dolan dumanları görüp dışarı kaçtıklarını belirtti. Bu arada, 10 katlı hastane binasının birkaç ay sonra hizmete gireceği öğrenildi.
Olay yerine gelen Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Erhan Erol, incelemelerde bulundu. Yangının kesin çıkış nedeninin şu an için bilinmediğini aktaran Erol, “Arkadaşlarımız gerekli incelemeleri yapıyor.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz