Hastane Müdürüne Makamında çirkin saldırı

Alaplı Devlet Hastanesi müdürünün 4 gün önce odasında görev yaparken çirkin saldırıda bulunuldu.

Alaplı Devlet Hastanesi müdürünün 4 gün önce odasında görev yaparken çirkin saldırıda bulunuldu.

Alaplı Devlet Hastanesi İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Ramazan Uysal’a makamında bir saldırı gerçekleştirildi ve darp edildi

Sağlık Sen Alaplı Devlet Hastanesi temsilcisi Deniz Karakuş bir açıklama yaptı. Açıklamada şöyle denildi. Geçtiğimiz Perşembe günü saat 15.30 sularında hastanemiz idari ve Mali Hizmetler Müdürü Ramazan Uysal’a makamında bir saldırı gerçekleştirilmiş ve darp edilmiştir.

Bu kabul edilemez olayı Sağlık Sen camiası olarak nefretle kınıyor. Ne olursa olsun her şeyin hukukun içinde olmasını arzu ediyoruz.

Reklam
Reklam

Konu ile ilgili hastane başhekimini göreve davet ediyoruz.

Hiçbir kimsenin kaba kuvvetle bir yere varamayacağının bilinmesi gerektiğini aktaran Karakuş , “Menfur saldırıyı yapanın en kısa zamanda cezalandırılmasını ve yasalarımız önünde hesap vermesini bekliyoruz.” diye konuştu.

Yaptığımız araştırmaya göre Alaplı Devlet Hastanesinde sözleşmeli temizlik personeli olarak çalışan aynı zamanda başhekimin sekreterliğini yapan kişinin kocasının hastaneye gelerek darp olayını gerçekleştirdiği ifade edildi.

Olay ile ilgili adli ve idari işlemler sürdürülüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: