Hastane Odasında Bayram Neşesi

İZMİR (AA) - Tülay Aktaş Onkoloji Hastanesi'nde tedavi gören kanser hastası çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.

İZMİR nedeniyle tedavi gördüğünü belirtti. Kerem'in hastanede geçirdiği ilk bayramı olduğunu kaydeden Duygu Çevik, "Şu an ilaç tedavisi alıyoruz. Bizim için bayram eğlencesi buruk geçiyor. Dışarıda daha güzel bayramlarımız olsun istiyoruz, hep gülsün, koşsun istiyoruz" dedi. - "Oyun alanına gelemeyenler de var" KİTVAK Yönetim Kurulu Üyesi İklil Ulueren de amaçlarının kanserle savaşan çocukların ve ebeveynlerinin elinden tutmak istediklerini kaydetti. Ulueren, Tülay Aktaş Onkoloji Hastanesi'ni 2004 yılında hizmete açtıklarını ve hasta konuk evi projesini hayata geçirdiklerini ifade etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz