Hastane odasında dünyaevine girdiler

İzmir Dr. Suat Seren Göğüs Hastanesi, sıra dışı ama mutlu bir güne tanıklık etti.

İzmir Dr. Suat Seren Göğüs Hastanesi, sıra dışı ama mutlu bir güne tanıklık etti. Hastanede tedavi gören Mehmet Cançeker (54), 10 yıl önce boşandığı eşi Ayşe Coşkun(48) ile ikinci defa dünyaevine girdi.

Çiftin nikah şahitliklerini mahalle muhtarları Bayram Avcı, Eyüp Kayabaş ile hemşireleri Semra Ekici üstlenirken; Hastane Yöneticisi Doç. Dr. Ahmet Emin Erbaycu, Başhekim Uzman Dr. Enver Yalnız, İdari ve Mali İşler Müdürü Seda Kurtaran, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Feriha Öz ve doktorları Serhat Erol da Mehmet Bey’i mutlu gününde yalnız bırakmadı. Çiftin nikahını ise Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan kıydı.

Reklam
Reklam

Eşinden boşanınca, Yozgat’a kızı ve oğlu ile birlikte taşınan Ayşe Coşkun, eşinin rahatsızlandığını duyunca onu yalnız bırakmayarak İzmir’e gelmiş. 20 yıl evli kaldıktan sonra boşandıklarını ve 10 yıldır ayrı olduklarını söyleyen Ayşe Coşkun, “İzmir’deki tanıdıklarımız eşimin banyoda düştüğünü, kanama geçirdiğini ve hastaneye kaldırdıklarını haber verdi. Onun üzerine çocuklarımla birlikte Yozgat’tan kalkıp geldik. Eşim iki buçuk aydır akciğerde görülen bir lezyon nedeniyle hastanede tedavi görüyor. Tekrar evlenmek istedi. Ben de onu bu halde bırakmak istemedim.” diye konuştu.

İlk kez hastanede nikah kıydığını belirten Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, çifte yeni yaşamlarında sağlık ve mutluluk diledi. Tartan, Mehmet Cançeker’e acil şifalar dileyerek, “Sevginin gücüyle tekrar sağlığına kavuşacaksın. Eşinin fedakarlığı, çocuklarının sevgisi ile bunu başaracaksın. Gelecek güzel günleri düşünün. Geçmişi unutun.” nasihatinde bulunarak mutluluklar diledi.

Duygusal anların yaşandığı nihakta çiftin en büyük destekçisi ise 20 yaşındaki oğulları Mustafa Cançeker oldu. Annesiyle babasının hastalık nedeniyle de olsa tekrar bir araya gelmesinden çok mutlu olduğunu söyleyen Mustafa Cançeker, “Artık babamla birlikte yaşayacağız. Onu hiç bırakmayacağız. Babam yıllardır annemle tekrar evlenmek istiyordu. Bu isteği yerine geldiği için çok mutluyum.” dedi. Doktor Serhat Erol ise Mehmet Cançeker’in tedavisinin sürdüğünü, bir süre daha hastanede kalacağını söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz