Hastane önünde iki aracın çarptığı Al, 21 gün sonra öldü

Bursa'da hastanenin önünde geri manevra yapan bir aracın çarpıp düşürmesi sonu yoldan geçen bir başka...

Bursa'da hastanenin önünde geri manevra yapan bir aracın çarpıp düşürmesi sonu yoldan geçen bir başka aracın altında kalan yaşlı kadın, 21 gün sonra hayatını kaybetti.
Bursa’nın Osmangazi ilçesinde 25 Ocakta tedavi için Çekirge Devlet Hastanesi’ne giden Sebiha Al (70), çıkışta yolun karşısına geçmek istedi. Bu esnada geri manevra yapan R.C.'nin (51) kullandığı 16 BBJ 73 plakalı hafif ticari aracın çarptığı yaşlı kadın, yere düşünce S.T. (43) idaresindeki 16 L 9638 plakalı kamyonet kafasının üzerinden geçti. Ağır yaralanan yaşlı kadın hemen Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 21 gün yoğun bakın ünitesinde kalan Sebiha Al hayatını kaybetti.
Al'ın yaşadığı kaza anı, güvenlik kameraları tarafından da kayıt altına alınmıştı. Sebiha Al'ın cesedi, kesin ölüm sebebinin tespiti için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Cenaze otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından toprağa verildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz