Hastane Personeline Aşure İkramı

Hisarcık ilçesinde Çevre Sağlık Teknisyeni İlçe Hastanesi personeline aşure ikram etti.İlçe Hastanesinde Çevre Sağlık Teknisyeni...

Hisarcık ilçesinde Çevre Sağlık Teknisyeni İlçe Hastanesi personeline aşure ikram etti.

İlçe Hastanesinde Çevre Sağlık Teknisyeni olarak görev yapan Halil Uçar, hemşire olan eşinin evde pişirdiği aşureyi hastane personeline ikram etti.

Aşureyi personele tek tek kendi elleriyle dağıtan Uçar, “ Eşim her yıl Muharrem Ayında aşure pişirip komşulara ve akrabalara dağıtırdı. Bu yıl biraz daha fazla aşure pişirerek hastanedeki mesai arkadaşlarımıza dağıtalım istedik. Bu arada hastalara da dağıtmak isterdim, ama aşure yeterli gelmedi” dedi.

Reklam
Reklam

Dağıtılan aşureleri afiyetle yiyen sağlık personeli Çevre Sağlık Teknisyeni Halil Uçar ve Hemşire eşine teşekkür ettiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz