Hastanede 11'inci Kattan Atlayan Genç Öldü

Gürkay GÜNDOĞAN/ ZONGULDAK, Olay, dün gece saatlerinde meydana geldi. İstanbul'da bir akaryakıt istasyonunda pompa görevlisi olarak çalışan Ufuk Kocabıyık, pazartesi günü

Gürkay GÜNDOĞAN/ ZONGULDAK, Olay, dün gece saatlerinde meydana geldi. İstanbul'da bir akaryakıt istasyonunda pompa görevlisi olarak çalışan Ufuk Kocabıyık, pazartesi günü Devrek İlçesi'ndeki ailesinin yanına izine geldi. 1 gün sonra rahatsızlanarak Gökçebey İlçesi Devlet Hastanesi'ne başvuran Ufuk Kocabıyık, buradan ambulansla Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Acil serviste yapılan tetkiklerinde ilaç içme ve madde kullanımı sonucu rahatsızlandığı belirlenen Kocabıyık, Dahiliye Servisi'nde tedaviye alındı.
Gece, 5'inci kattaki Dahiliye Servisi'nden hastanenin en üst katına çıkan Kocabıyık, pencereden kendisini boşluğa bıraktı. 3'üncü kattaki terasa düşen Kocabıyık, hayatını kaybetti. Yanında cep telefonu da bulunan Kocabıyık'ın cesedi, incelemeden sonra hastanenin morguna kaldırıldı.
Kocabıyık'ın, Devrek'teki ailesinin yanına gelmeden 3 gün önce İstanbul'da bonzai kullanırken polis ekiplerince yakalandığı ortaya çıktı. Kocabıyık'ın ölümüyle ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: