Hastane'de 23 Nisan Coşkusu

Trabzon Özel Karadeniz Hastanesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarımı sebebiyle, hastaneye gelen çocukları...

Trabzon Özel Karadeniz Hastanesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarımı sebebiyle, hastaneye gelen çocukları balonlarla karşıladılar.

Özel Karadeniz Hastanesinde tedavi gören çocuklar 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarını kutladı. Hastalık nedeniyle tedaviye gelen çocuklar, bayram coşkusunu tedavi gördükleri hastanede balon ve şekerlerle karşılandı. Hastane koridorlarında 23 Nisan şarkıları ile hastalıklarını unutan çocuklar zevkli bir gün geçirdi.

Program ile ilgili açıklamalarda bulunan Özel Karadeniz Hastanesi Kurumsal Pazarlama Müdürü Tülay Hazaroğlu, hastane olarak Tüm Çocukların gününü kutladıklarını belirterek şöyle konuştu: "Hastane ve çalışanları olarak çocuklarımızın bugünü unutmadık. Hastane’mize tedaviye gelen çocukları bir nebze olsun hastane koşularından uzaklaştırarak onlara moral vermek. Biz hastane olarak bu tür sosyal sorumluluk projelerine devam edeceğiz. Herşey çocuklarımız için."

Reklam
Reklam

Program çerçevesinde Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Gürbüz Yuluğ’un makamına küçük Ege Hazaroğlu oturdu. Bir süreliğine başhekimlik yapan Ege reçete kağıdına oyun ve şeker yazdı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz