Hastanede cenaze skandalı

BURSA (İHA) - Bursa'da, bir hastanede ölen 2 kişinin cenazeleri karıştı. Hatanın anlaşılması üzerine cenazelerden biri Balıkesir'in Bandırma İlçesi'nden geri getirildi.

Edinilen bilgiye göre, akciğer kanserine yakalanan ve tedavi gördüğü Ali Osman Sönmez Onkoloji Hastanesi'nde hayatını kaybeden Altan Kozan'ın yakınları, cenazeyi almak üzere sabah saatlerinde hastaneye geldi. Kozan'ın yakınları, hastane morgundan teslim aldıkları cenazeyi, toprağa vermek için özel bir ambulansla Balıkesir'in Marmara İlçesi'ne götürmek üzere yola çıktı. Yaklaşık bir saat sonra, aynı rahatsızlıktan dolayı aynı hastanede hayatını kaybeden Aydın Kadiroğlu'nun yakınları da hastaneye gelerek, cenazeyi teslim almak istedi.

Reklam
Reklam

Görevli ile morga giren cenaze yakınları, kendilerine gösterilen cenazenin Kadiroğlu'na ait olmadığını söylemeleri üzerine yapılan araştırmada, Aydın Kadiroğlu ve Altan Kozan'ın cenazelerinin karıştırıldığı belirlendi. Kadiroğlu'nun yakınları ile hastanenin güvenlik görevlileri arasında tartışma çıkması üzerine bir güvenlik görevlisi darp edildi.

Hastane yetkililerinin ambulans şoförünü uyarması üzerine, Kadiroğlu'nun cenazesi, Bandırma'dan hastaneye geri getirildi. Her iki cenaze, daha sonra ailelerine teslim edildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.