Hastanede Çocuklar Için "animasyon" Etkinliği

Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, Moral Motivasyon Grubu tarafından yatarak tedavi gören çocuklara moral ve motivasyon

Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, Moral Motivasyon Grubu tarafından yatarak tedavi gören çocuklara moral ve motivasyon desteği amacıyla animasyon etkinliği yapıldı.

Kütahya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, etkinlikte, palyaço tarafından çocukların yüzlerine resimler çizildi.

Balonlara şekiller verilerek, çocuklara keyifli bir ortam oluşturulan etkinlikte, animasyon kıyafetini giyen motivasyon görevlisi, yatan hasta servisindeki çocukların odalarını tek tek gezerek balon dağıttı.

Reklam
Reklam

Poliklinik muayenesi için gelen çocukların da katıldığı etkinlik, hastanenin 8'inci katında bulunan yemekhane bölümünde oynanan oyunlarla sona erdi.

Başhekim Yardımcısı Op. Dr. Burak İşler, hastanede yatan ve muayene olmaya gelen çocukların moral ve motivasyonlarını artırmak, hastane korkularını biraz da olsa ortadan kaldırmak için hastane yönetimi ve Moral Motivasyon Grubu ile bu organizasyonu gerçekleştirdiklerini bildirdi.

Etkinlikte, çocukların mutluluklarının yüzlerinden okunduğunu belirten Op. Dr. İşler, "Bu organizasyonu gerçekleştirmemizde bize tam destek olan AKİK Grup yöneticisi Mustafa Korkmaz'a teşekkür ederim. Bu tip organizasyonlarımız devam edecek" ifadelerini kullandı.

-Genel Sekreterlik personeliyle kahvaltı-

Genel Sekreter Op. Dr. Mithat Ekici, Genel Sekreterlik bünyesinde çalışan personelin katılımıyla düzenlenen kahvaltıda, Birliğin kuruluşundan bu yana fedakarca hizmet veren çalışma arkadaşlarına, emeklerinden dolayı teşekkür etti.

Onların memnuniyetinin kendileri için çok önemli olduğuna dikkati çeken Op. Dr. Ekici, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Hasta memnuniyetinin sizin memnuniyetinizden geçtiğinin bilincindeyiz. Hizmetlerimizi beraber yapacağız. Problemlerimizi beraber çözeceğiz. Bizimle görüşmek isteyenlere kapımız sonuna kadar açıktır. Sizin önerileriniz, düşünce ve fikirleriniz bizim için çok önemlidir. 'Akıl akıldan üstündür' demiş atalarımız. Katılımcı yönetim anlayışını benimsiyoruz. Aynı anlayış halkımız için de geçerlidir. Onlar da hastanelerle ve sağlıkla ilgili öneri ve düşüncelerini bize aktarabilirler. Bundan memnun oluruz."

Kahvaltıda, Genel Sekreterlik Tıbbi Hizmetler Başkanı Uzman Dr. İsmail Zehir, İdari Hizmetler Başkanı Mevlüt Yıldız ile Mali Hizmetler Başkanı Recep Özev hazır bulundu.

Muhabir: Hadi Şengül / Sedat Gök

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: