Hastanede dayak iddiası

AYDIN (İHA) - Aydın Devlet Hastanesi Kulak Burun Boğaz Servisi doktorundan dayak yediğini iddia eden bir hasta yakını doktor hakkında şikayette bulundu. Polisin el koyduğu olayda doktor ve hasta yakınının ifadeleri alındı.

Edinilen bilgiye göre, Sedir Çoban adlı hasta yakını dün akşam saatlerinde rahatsızlanan çocuğunu Aydın Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne götürdü. İddiaya göre, hastane yetkilileri Sedir'den evraklarının eksik olduğunu tamamlayıp ertesi gün getirmesini istedi. Bunun üzerine evraklarını tamamlayıp bugün hastaneye giden Sedir Çoban, kendisine KBB Servisi doktorlarının dinlendiğinin söylendiğini belirterek, "Doktor Halil İbrahim Çıkırıkçı muayenesini bırakmış, doktorlar odasında dinleniyormuş. Resmi işlemleri yaptırmak için odasına girdim. "Mesai bitti yarın gel" deyince ben de mesai saatinin daha bitmediğini söyledim. Bunun üzerine beni dövdü" dedi.

Reklam
Reklam

Hasta yakını Sedir Çoban'ın kendisine küfür ettiğini belirten doktor Halil İbrahim Çıkırıkçı ise, "Ben kendisine medenice davrandım. O evrakları yırtıp bana küfür etti. Küfür karşısında ben de herkesin davranması gerektiği gibi davrandım" diye konuştu. Sedir Çoban'ın şikayetçi olması üzerine, her iki taraf da polis tarafların ifadeleri alınmak üzere Efeler Polis Merkezi'ne götürüldü.