Hastanede El Feneri Ile Müdahale Iddiası

İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'nde, tadilat sırasında elektrik kesilince hastalara el feneriyle...

İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'nde, tadilat sırasında elektrik kesilince hastalara el feneriyle müdahale edilmesinin görüntüleri ortaya çıktı.

Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'nde hasta yakını tarafından çekilen görüntüler yayınlandı. Acil serviste elektriklerin kesilmesiyle birlikte kalp krizi sebebiyle gözlem altında tutulan bir hastanın, doktorlar tarafından el feneri ve cep telefonu ışığında tedavi edildiği görülüyor.

Elektrik kesilince hastalara el feneriyle müdahale edilmesiyle ilgili hastanenin yöneticisi Serdar Bayrak, haberin kurgu olduğunu ileri sürerek "Acil serviste jeneratörlerimiz var, 6 saniye içinde zaten devreye giriyor. Tamamen asparagas, art niyetli bir haber." dedi.

Reklam
Reklam

Elektrik kesilmesinin ardından jeneratörlerin hayati alanlara enerji verdiğini söyleyen Bayrak, "Bizim Acil Servis'te yenileme çalışmamız var. Sadece acil hastalarımızı alıyoruz. Bir yandan bu işleri yaparken bir yandan sağlık hizmetlerini kesintisiz şekilde vermeye devam ediyoruz." diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: