Hastanede infaz

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde kendisini bıçakla yaraladığı öne sürülen bir genç, tedavi gördüğü hastanede bir şahsın silahlı saldırısı sonucu öldürüldü.

Olay bugün saat 15.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, dün öğleden sonra kendisini bıçakla yaraladığını öne sürerek Turgutlu Devlet Hastanesi'ne başvuran ve burada tedavi altına alınan Necip Keklik (22) isimli genç, kaldığı 5 nolu odada uyuduğu bir anda içeri giren bir şahsın silahlı saldırısı sonucu ağır yaralandı.

Boğazına ve göğüs bölümüne aldığı 3 kurşunla kanlar içerisinde kalan Keklik, olayın hemen ardından ameliyata alınmasına rağmen hayatını kaybetti. İsminin Abdurrahim Ö. (Özer 20) olduğu öğrenilen saldırgan olaydan sonra kaçarak izini kaybettirdi.

Reklam
Reklam

Katil zanlısı, olay sonrası yaya olarak Turgutlu Ovası mevkiine kaçtığı sırada Turgutlu Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından, üzerinde 7.65 mm. ruhsatsız tabancayla birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

Cinayete kurban giden Keklik'in yakınları hastanede sinir kırizleri geçirirken hayatını kaybeden şahsın ağebeyi İbrahim Keklik, "Bu kadar özel güvenlik görevlilerinin olduğu bir devlet kurumunda kardeşimin hastane odasında vurulması bana anlamsız geliyor. Biz nereye ve hangi kuruma güveneceğiz? Bu olay hastanede oluyorsa karakolda da olabilir." diyerek tepkisini dile getirdi.

Cinayetin ailevi bazı sebeplerden meydana geldiği iddia edilirken, cinayetin kesin nedeni hakkında bir açıklama yapılmadı. Keklik'in cesedi Turgutlu Devlet Hastanesi'nde otopsiye alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

MANİSA (İHA)