Hastanede Resim Sergisi

Özel Bursa Kültür Okulları 7. sınıf öğrencileri, “Tıp Bayramı” için hazırladıkları resimleri ve afişleri, “Önce...

Özel Bursa Kültür Okulları 7. sınıf öğrencileri, “Tıp Bayramı” için hazırladıkları resimleri ve afişleri, “Önce Sağlık” adıyla Özel Doruk Yıldırım Hastanesi’nde sergiledi.

Öğrenciler tarafından hazırlanan “Önce Sağlık” sergisi Özel Yıldırım Doruk Hastanesi’nde açıldı. Aşı, doktorların ilgisi, kan bağışı ve hastalıklarla mücadele temalı resimlerden oluşan serginin açılışına Doruk Sağlık Grubu Medikal Direktörü Dr. Mustafa Esgin ve hastane çalışanlarının yanı sıra Kültür Okulları yönetileri, öğretmen ve öğrencileri katıldı. Resim ve afişleri tek tek inceleyerek öğrencilerle sohbet eden Esgin, sergide emeği geçen öğrencilere teşekkür ederek, “Tıp Bayramının böyle güzel bir sergiyle kutlanmasından çok mutlu olduk. Öğrenciler tıp alanıyla, bizlerle ilgili duygu ve düşüncelerini, heyecanlarını tuvale aktararak takdire değer çalışmalar gerçekleştirmişler. Bu bayramı onlarla, geleceğin doktorlarıyla kutlamak son derece anlamlı oldu” dedi.

Reklam
Reklam

Tıp bayramının geniş kitlerle kutlanarak, sağlığın önemine dikkat çekilmesi gerektiğini belirten Esgin, “Topluma mal olmayan hiçbir bayram var olamaz. Tıp Bayramını halkımızla birlikte kutlamaktan onur duyuyorum” dedi.

22 Mart’a kadar sergilenecek olan resim ve afişler, hastanedeki hasta yakınları ve çocuklar tarafından da ilgi görüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: