Hastanede tanıştığı şahsı, kaçırtarak hastanelik eden kadın gözaltına alındı

Samsun’da bir kadın, Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde tanıştığı bir kişiyi, erkek arkadaşlarıyla birlikte kaçırarak...

Samsun’da bir kadın, Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde tanıştığı bir kişiyi, erkek arkadaşlarıyla birlikte kaçırarak hastanelik etti.
İddiaya göre şüpheli Cemile S. (27) ve erkek arkadaşı Murat Ö. (35) birkaç arkadaşının da yardımıyla Murat D.(37)’yi Çatalarmut Mahallesi 30 Ağustos Caddesi üzerinde bir otoya zorla bindirerek kaçırdı. Şüpheliler, Murat D.’yi araçla getirdikleri İlkadım ilçesi Derecik Mahallesi’nde bulunan bir düğün salonunun yakınına getirdiği ve burada dövdükleri ileri sürüldü.
Darp sonucu yaralanan Murat D. Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatan İlkadım Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüpheli Cemile S.(27) ve erkek arkadaşı Murat Ö.'yü (35) gözaltına aldı. Kaçırma olayını kabul etmeyen Cemile S., Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde tedavi görürken tanıştığı Murat D. ile sevgili olduklarını fakat Murat D.’nin kendisinden ayrılmasından sonra kendi telefon numarasını başkalarına dağıtarak rahatsızlık verdiğini ve bu nedenle kendisini dövdüklerini iddia etti. Emniyetteki sorgulamaları tamamlanan zanlılar 'Alıkoyma ve darp' suçlarından adliyeye sevk edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz