Hastanede yangın paniği

İzmir'in Konak İlçesi'nde bulunan özel bir hastanenin 1'inci katındaki laboratuarında yangın çıktı.

İzmir'in Konak İlçesi'nde bulunan özel bir hastanenin 1'inci katındaki laboratuarında yangın çıktı. Hastalar ile yeni doğan bir bebek önlem amaçlı hastaneden tahliye edilip başka bir hastaneye sevk edildi. İtfaiyenin çalışması sonucu alevler söndürüldü.

Yenişehir Semti Gaziler Caddesi üzerinde bulunan 7 katlı özel bir hastanenin (Özel Deniz Hastanesi) 1’inci katındaki laboratuarında saat 22.00’de yangın çıktı. Önce penceresi olmayan laboratuarı saran ardından kalidorları kaplayıp üst katlara yayılan alevleri fark eden hastane personeli durumu, itfaiye ve polise bildirdi.

Reklam
Reklam

Hastanede bulunan hastalar ile yeni doğan bir bebek de dumanlardan etkilenmemesi için tahliye edildi. Yeni doğan bebeğin Tepecik Kadın Doğum Hastanesi’ne götürüldüğü öğrenildi.

İhbar üzerine gelen itfaiye ekipleri paniğe neden alevleri söndürdü. Hastanenin pencereleri açılarak içerisinin havalanması sağlandı. Elektrikli su ısıtıcısı ya da klimadan yangının kaynaklanmış olabileceğini belirten ekipler, alevlerin kesin çıkış nedeninin yapılacak incelemenin ardından tespit edileceğini bildirdi. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kadir ÖZEN- Yusuf YAVUZ/İZMİR, (DHA)

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: