Hastanedeki yangın tatbikatı gerçeğini aratmadı

Erzin Devlet Hastanesinde yapılan yangın tatbikatı gerçeğini aratmadı. Yaklaşık 50 hastane personelinin katıldığı tatbikatta yangında...

Erzin Devlet Hastanesinde yapılan yangın tatbikatı gerçeğini aratmadı. Yaklaşık 50 hastane personelinin katıldığı tatbikatta yangında yapılması gerekenler anlatıldı.
Hastane personeline sivil savunma çalışmasında ilk olarak yangınlara müdahale konusunda bilgi verildi. Eğitimin ardından gerçekleştirilen yangın tatbikatında iki otomobil lastiği ve tahta parçaları benzinle tutuşturuldu. Hastane personeli yangın tüpleriyle alevlerin daha fazla yükselmesini önledi.
Amacın hastane personelinin yangına müdahale konusunda bilgilenmesini sağlamak olduğunu söyleyen Başhekim Dr. Aykan Yüzal, ''Biz, doğal afet ve yangınlarda personelimizin daha bilinçli, daha eğitimli olması için bu tür tatbikatları düzenliyoruz. Yaşanabilecek can ve mal kayıplarını aza indirmek amacıyla her yıl yangın tatbikatlarıyla personelimizi eğitiyoruz. Tatbikatlarımız başarılı bir ortamda tamamlanıyor.'' diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz