Hastaneden felçli olarak taburcu edildi, 2 gün sonra öldü

Samsun’un İlkadım ilçesinde yaklaşık 2 hafta önce çıkan silahlı kavgada ağır yaralanan ve merminin omuriliğine...

Samsun’un İlkadım ilçesinde yaklaşık 2 hafta önce çıkan silahlı kavgada ağır yaralanan ve merminin omuriliğine isabet etmesi sonucu felçli olarak taburcu edilen şahıs, 2 gün sonra öldü.
İlkadım ilçesi Kale Mahallesi’nde 14 Eylül'de gece saat 04.00 sıralarında meydana gelen olayda, restoranda çorba içerken 3 kişi arasında çıkan silahlı kavga sonucu Özgür Uzman (31) silahla vurulması sonucu ağır şekilde yaralandı.
Olayla ilgili olarak yakalanan Engin Esen (35) ve Muhammet Şahin (28) ise gözaltına alınmıştı. Ağır yaralanan Özgür Uzman ise kaldırıldığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yaklaşık iki hafta süren tedavisinde, omuriliğine isabet eden mermi nedeniyle yapılan ameliyatlara rağmen belden aşağısı felçli olarak yaşama döndürülebilmişti. Özgür Uzman’ı yaralayan Engin Esen ve Muhammet Şahin ise silahla adam yaralama suçundan çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanmıştı.
Özgür Uzman’ın hastanede yapılan ameliyat ve tedavilerinin ardından iki gün önce taburcu edilen Uzman, yakınları tarafından Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Bölümü'ne götürüldü. Burada yetkililerin hastayı yatıramayacaklarını ancak 2-3 sonra kendilerine haber verebileceklerini ve gerekirse sevkli olarak GATA’ya yollayabileceklerini söylediği iddia edildi. Bunun üzerine hastaneden tekrar eve getirilen Özgün Uzman nefes darlığı şikâyeti üzerine çağrılan ambulansla Gazi Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken yolda hayatını kaybetti.
Özgür Uzman’ın ölümünün üzerine adli merciler olayla ilgili soruşturma başlattı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz